matsdanielsson.se

Jobbet – vad ska jag skriva som tack för en referens?

av Etikettdoktorn den 23 september, 2013

Fråga:
Jag ska skriva ett tackkort till mina referenser som ledde till ett nytt jobb. Har du tips på vad man kan skriva?

Svar:
Grattis till ditt nya jobb, vad kul! Jag måste säga att det är ett väldigt trevligt initiativ du tar där, inte ofta man ser det. Det krävs inte mycket alls, ta ett vanligt vykort, eller ett korrespondenskort (finns hos pappershandel) i kuvert och skriv ungefär ”Tack för att du ställt upp som referens för mig, det var värdefullt och hjälpte mig mycket” och underteckna med ditt namn. Då du dessutom fick jobbet, berätta även det.

Klicka här för att läsa min artikel om vett och etikett på anställningsintervju >>

Mats Danielsson, Etikettdoktorn

Lämna en kommentar