matsdanielsson.se

Vett och etikett – tack för trevliga svar, varför har jag följt Ribbing och inte dig?

av Etikettdoktorn den 27 augusti, 2014

Fråga:
Har ingen fråga utan vill bara skriva och tacka för den trevliga tonen i alla svar och skrivelser. Så trevligt att läsa.

Jag följer DN:s spalt med M.Ribbing men blir ofta irriterad på det snobbiga tonfallet och underliga svaren (man kan ju undra varför jag läser egentligen..). Den här sidan var så mycket trevligare med förklaring + tillägget:”men så gör man inte längre”. Dvs tiderna ändras.

Glad att jag hittade hit.

Svar:
Ett varmt tack för dina fina ord! De värmer och glädjer mig, men du hade trots allt en fråga och det är varför du följer Magdalena Ribbings spalt. Det beror troligen på att hon är erfaren, kunnig, har skrivit 27 böcker. Men samtidigt kanske du ser att mina svar är från en yngre kollega. Hon har min största respekt och jag gläds över att bli jämförd med henne.

Välkommen att titta in närhelst du önskar och notera att sidan uppdateras 4 gånger per dag, året runt.

Vill du sedan läsa mer går du till 250 artiklar med tips om vett och etikett >> 

Mats Danielsson, Etikettdoktorn

Lämna en kommentar