Klädsel – vad bär man vid konfirmation?

av Etikettdoktorn den 17 juni, 2017

Fråga:
Jag ska gå på min dotters konfirmation, vilken klädsel som gäller då?

Svar:
Det är egentligen upp till dig som förälder att avgöra vilken nivå ni vill lägga på festligheten efteråt.

Men är du man skulle jag ta en kostym med slips.

Är du kvinna skulle jag välja en finare klänning.

Klicka här för att läsa min artikel om konfirmation >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Tilda maj 24, 2013 kl. 19:44

får man ha vit klänning på sej på en konfirmation? eller får bara de som konfirmerar sig ha det?

Svara

Etikettdoktorn maj 26, 2013 kl. 22:03

Om du läser texten i kommentarsfälten, så ser du att frågor inte besvaras i kommentarsfälten.Det finns en STOR grön knapp till höger, där ska du klicka för att ställa din fråga. Jag får så många frågor att jag omöjligt hinner sitta och leta efter dem i kommentarerna och det blir omöjligt för läsaren att få en struktur.

Svara

Lämna en kommentar