Affärsetikett – uppvaktning av 50-årig VD

Fråga:
Vår VD på företaget fyller 50 år, ska man då ha uppvaktning för honom på företaget för kunder och sätta ut annons om det eller behöver man inte ha något firande för kunder, vad är det som förväntas?

Svar:
Börja med att prata med er VD hur han vill ha det. Många har en officiell uppvaktning på företaget, där man bjuder in viktiga kunder. Då kan ni skicka en inbjudan till dessa utvalda personer.

Givetvis kan ni sätta in en annons, men räkna med att då kommer betydligt fler personer dyka upp och det kanske inte dem ni vill nå rent affärsmässigt.

Sammanfattningsvis så är en inbjudan till uppvaktning på arbetsplatsen är inget som förväntas.

Han kan lika gärna välja en egen privat mottagning/ fest där han bjuder in både vänner, kunder och affärsbekanta. Alternativt kombinera dessa möjligheter. Beslutet ligger hos er VD och alternativen är flera som du förstår.

Klicka här för att läsa mer om att fylla 50 år>>

Mats Danielsson, Etikettdoktorn

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *