Begravning – min mammas make nummer tvo ska begravas, or jag närmast anhorig?

Fråga:
Sedan min pappa avlidit gifte min mamma om sig.

Hon är nu borta sedan några år. Hennes make nr två har nu somnat in och ska begravas.

Ska jag ha vit eller svart slips?

Svar:
Du är inte närmast anhörig och därmed är det svart slips som gäller.

Lavendla.se kan du läsa mer om att vara gäst på begravning.

Klicka här för att läsa min artikel om närmast anhörig >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *