Födelsedag – hur annonserar jag att jag vill undanbe mig?

Fråga:
Hur kan jag på ett artigt och gärna lite annorlunda sätt skriva i en undanbedesannons till min 60 årsdag. Förslag?

Svar:
Gör det på enklast möjliga sätt, några speciella mer trevliga eller roliga uttryck krävs inte.

Det enda är att det ska vara lätt att förstå. Som “all uppvaktning på min 60-årsdag undanbedes vänligen”.

Klicka för att läsa om att undanbe sig uppvaktning >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *