Jobbet – vad ska jag skriva som tack för en referens?

Fråga:
Jag ska skriva ett tackkort till mina referenser som ledde till ett nytt jobb. Har du tips på vad man kan skriva?

Svar:
Grattis till ditt nya jobb, vad kul! Jag måste säga att det är ett väldigt trevligt initiativ du tar där, inte ofta man ser det. Det krävs inte mycket alls, ta ett vanligt vykort, eller ett korrespondenskort (finns hos pappershandel) i kuvert och skriv ungefär “Tack för att du ställt upp som referens för mig, det var värdefullt och hjälpte mig mycket” och underteckna med ditt namn. Då du dessutom fick jobbet, berätta även det.

Klicka här för att läsa min artikel om vett och etikett på anställningsintervju >>

Mats Danielsson, Etikettdoktorn

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *