Kläder – vad ska jag ha på mig vid min kusins bröllop?

Fråga:
Jag är en tjej som verkligen inte vet vad jag ska ha på mig på min kusins bröllop som är om ungefär tre månader. Bröllopet är turkiskt/bosniskt,så ja.

Men nu är frågan vad man ska ha på sig. För jag vill inte komma dit i helt vanliga kläder, utan i mer finare, fast inte för fina. Och jag vill verkligen inte ha på mig klänning eller kjol,det blir nog lite för mycket.

Svar:
Klänning eller kjol är absolut inte för fint och något annat duger inte att komma i. Anländer du ”sämre” klädd, som i byxor och tröja, då lovar jag dig att du kommer känna dig utanför. Bröllop är väldigt formellt, det är en stor dag, en högtid och folk klär sig alltid väldigt snyggt och fint. Så oroa dig inte, du kommer se de som är uppklädda mer än du någonsin drömt om. Klicka på länken här nedanför och ta en sådan klänning – då blir du perfekt!

Klicka här för att läsa om mörk kostymklänning >> 

Mats Danielsson, Etikettdoktorn

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *