Klänning vid mörk kostym på bröllop

Fråga:
Är bjuden på bröllop;vigsel kl 13.00, sedan lunch med dans. Klädsel jackett/mörk kostym. Min man kommer att ha mörk kostym. Hur lång klänning kan jag ha? Köpte en enklare lång klänning med axelband och en vacker sidenschal då jag visste om inbjudan men inte tidpunkten på dagen för bröllopet. Hur lång klänning kan jag ha? Är min för kvällsbetonad?

Svar:
Om den inte är alltför vid eller glittrig fungerar den utmärkt. Läs mer om klänning vid mörk kostym här>>

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *