Kuvertväska – placering vid en middag, på stolen eller bordet?

 

 

 

 

 

 

Fråga:
Jag ska på Akademisk fest och klädseln är mörk kavaj så jag som kvinna ska ha lång klänning.

Nu undrar jag var jag ska göra med min kuvertväska? Kan jag lägga den på bordet eller hur gör jag?

Svar:
Nej, du kan inte lägga den på bordet utan du får försöka placera den i ditt knä under middagen.

Klicka här för att läsa min artikel om väskor >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *