Netikett – jag ångrar min fråga, vill inte registreras, hur gör jag?

Fråga:
Jag skickade en fråga till er i dag, men förstod efteråt att jag godkänt en prenumeration som jag inte vill ha. Alltså ångrar jag detta enligt distansavtalslagen.

Svar:
Givetvis respekteras din önskan om att inte få nyhetsbrev. Men din fråga besvaras därmed inte och allt raderas ur våra register. Att kostnadsfritt få svar på sina frågor om etikett i denna blogg är en ömsesidig handling. Våra besökare ställer frågor och jag ger svar kostnadsfritt, motprestationen är ett nyhetsbrev som alltid kan avböjas. Namn och avslöjande fakta publiceras aldrig, frågeställaren förblir anonym.

Om du väljer det senare alternativet, att avböja, så kommer din fråga att nedprioriteras och det kan ta flera dagar innan du får svar.

I ditt fall hänvisar du till lagrum vid din första fråga och för att inga missförstånd ska uppstå raderas allt. Nu gäller inte distansavtalslagen här, vi har inget att sälja till dig, men det spelar ingen roll. Du ska självklart kunna ångra dig i alla fall.

I detta inlägg du här har skrivit, har du avböjt nyhetsbrev direkt och då kan den besvaras.

Klicka här för att läsa min artikel om vett och etikett på nätet >>

Mats Danielsson, Etikettdoktorn 

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *