Nobelfesten – hur ska jag bli inbjuden?

Fråga:
Jag är mycket engagerad i kyrkan, hjälper mina medmänniskor.

Skulle tycka det var jättekul att få komma med till Nobelfesten den 10 december.

Jag kan betala för mig. Har försökt många gånger att få komma med men inte lyckats.

Svar:
Tyvärr räcker inte ditt engagemang för medmänniskor för att få en plats.

Det finns några sätt att komma med, det ena att vara nära släkt med en pristagare, det andra att vara statsråd, det tredje att vara sponsor av Nobelstiftelsen, det fjärde att vara student och anmäla sig som detta och till sist kan du få sitta med som en utvald journalist.

Själv ska jag kommentera Nobelmiddagen via Expressen och Aftonbladet -TV.

Det hjälper heller inte om du är jubilar eller väldigt intresserad.

Men skänker du en rejäl slant till stiftelsen, vi talar då om miljonbelopp, så kan du få en inbjudan har Nobelstiftelsen svarat mig vid fråga.

Men fortsätt fråga Nobelstiftelsen, så kanske de viker sig till slut. Det kan man aldrig veta.

Klicka här för att läsa mer om Nobelmiddagen >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

0 Taknar kring “Nobelfesten – hur ska jag bli inbjuden?

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *