Presenter – när öppnas de vid en 40-årsfest?

Fråga:
Om jag får presenter på min fest, när öppnar jag dessa?

Svar:
Det varierar,men de flest brukar öppna dem efter maten.

Andra öppnar dem direkt vilket passar utmärkt om det är en mindre mottagning och där du hinner.

En del väntar till en annan dag.

Det sista rekommenderar jag inte, då de flesta vill se din reaktion när du öppnar presenten.

Klicka här för att läsa min artikel om att tacka för presenter >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *