Skor – kan jag bära Converse till min balklänning?

Fråga:
Kan jag bära ett bar Converse till min balklänning vid studenten?

Svar:
Converse eller gympaskor till balklänningen är inte ens ett alternativ även om det är snygga sådana. Om det är svårt att bära annat, pröva några alternativ utan klack. Kommer inget av dessa att fungera så kanske ett par sandaletter kan passa. Inget av dessa är egentligen en korrekt sko till festklädsel, men man måste trivas också. Det viktiga är att skon ska vara av festkaraktär och inte en modesko eller gympaskor.

Klicka här för att läsa min artikel om skor >>

Mats Danielsson,  Etikettdoktorn

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *