Student – vilken studentmössa ska jag använda vid studentuppvaktning?

Fråga:
Min kusin tar snart studenten och nu undrar jag om jag kan använda min studentmössa under studenten?

Om man kan ha studentmössa, vilken av studentmössorna ska jag använda?

Ska jag använda den från min egen student (gymnasiet) eller smäcken (teknologmössan)?

Svar:
Du kan använda studentmössa och du tar din egen studentmössa.

Klicka här för att läsa min artikel om studentmössa >>

Etikettdoktorn Mats Danielsson

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *