Tal – var hittar jag info om bröllopstraditioner?

Fråga:
Vad står det gamla att det ska vara något gammalt,något nytt samt något blått på ett bröllop?

Jag tänkte hålla ett tal för min dotter när hon gifter sig på detta tema.

Svar:
Det mest enkla är om du hade skrivit in sökordet på denna sida, då hade du hittat det direkt.

Men jag hjälper dig så gärna! Klicka på länken som följer.

Klicka här för att läsa min artikel om bröllopsramsan >> 

Etikettdoktorn Mats Danielsson

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *