Vigsel i smyg

Fråga:
En släkting har gift sig borgerligt i smyg, med som vittnen var en nära anhörig med respektive, bröllopsmiddag var hos hennes föräldrar. Ingen på min brors sida har varken varit informerad eller inbjuden och vi känner oss givetvis besvikna/sårade. Har bara fått mms med bröllopsfoto och info när det var klart.
 
Hur ska vi tolka detta?
Bör man köpa presenter/uppvakta dem?

Svar:
Tolkningen får du fråga din bror om, men jag gissar att de begränsat sig till absolut minsta möjliga antal personer. Tyvärr, för er får man säga, så valde de att äta middag hos hennes föräldrar. Men livet är inte rättvist! Så släpp det hela och se framåt och givetvis ska ni gratulera dem! En present till brudparet uppskattas alltid och det är dessutom en lyckönskan. Den har ingen koppling till bröllopet och om man närvarat eller inte.

Du kan skicka en fråga om Vett och Etikett. Klicka här 
Besök gärna vår webbsida
www.etikettdoktorn.se , du hittar över 600 artiklar om etikett

Har du en fråga till Etikettdoktorn, ställ den inte i kommentarsfältet. Ställ din fråga här. Då får du även ett meddelande när din fråga besvarats. Frågor i kommentarerna kommer inte placeras i kön och ditt svar kan dröja och blir svårare för dig att hitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *